Geluidswerend glas plaatsen

In onze drukke wereld wordt geluidscomfort en rust steeds belangrijker. Omdat het meestal heel moeilijk is om geluid bij de bron aan te pakken, is het zaak je er zo goed mogelijk tegen te beschermen. De Glas-Concurrent kan veel verschillende soorten geluidswerend glas leveren en glas plaatsen waarmee lawaai buiten gehouden wordt, zonder de natuurlijke lichtinval te beperken.

Er zijn veel verschillende oplossingen om geluid te weren. Dikker glas, een samenstelling van bladen met ongelijke dikte, een grotere spouwbreedte én het gebruik van gelaagd glas met speciale akoestische folies. Deze folies zorgen ervoor dat de twee bladen van de gelaagde ruit onderling minder trillingen aan elkaar doorgeven. Met behulp van geluidswerend glas kunt u een vervelende geluiden van buitenaf tegengaan. Deze geluidswerende variant kan ervoor zorgen dat u weer aangenaam kunt wonen.

Ook wanneer u aan een drukke weg woont, aan een spoor of in de nabijheid van een luchthaven, dan neemt de hoeveelheid geluidsoverlast met geluidswerend glas sterk af. Dat is het doel dat beoogd wordt!

Glas laten plaatsen maar dan geluidswerend

Het is overigens van belang bij het plaatsen van deze glazen dat er ook wordt gekeken naar andere bronnen van geluidsoverlast. Wanneer u bijvoorbeeld in een oud pand woont kan het voorkomen dat er gaten of spleten voorkomen in uw huis. Tevens kan geluid binnen dringen via de muren, roosters en andere plekken. Onze glasservice kan u hierbij helpen.

Onze dienstverlening bestaat namelijk uit het plaatsen van geluidswerend glas en het controleren van uw woonruimte op andere stoor factoren. U leest het, met de glasexperts van de Glas-Concurrent bent u in goede handen. Wellicht snel tot ziens?

 

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: