Glas Concurrent

logo
vcanoa
thumbs_glas4
thumbs_glaszetter
thumbs_glas3

Informatie - Projecten

keurmerk

Glas op maat laten snijden

De laatste jaren is er een enorme belangstelling ontstaan voor het zelf klussen, in en rondom het huis. De klusprogramma´s op de televisie rijzen de pan uit. Als glashandel bereikt ons dan ook vaak de vraag of wij glas op maat kunnen verzorgen en leveren. En het antwoord hierop is …..ja. Ook wij gaan met de tijd mee en afhankelijk van de vraag van u als consument wordt onze rol groter.

Daar waar de ene klant alleen wil dat het op maat gemaakte glas alleen wordt geleverd. Wil de andere klant gebruik maken van de expertise van één van onze glaszetters. Bij glashandel de Glas-Concurrent  bent op het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het op maat snijden van glas in lood, isolatie-  of kogelwerend glas. Bijna alle  soorten kunnen door onze glasservice op maat worden gesneden.

Hoe wordt glas gemaakt op maat?

Het meeste glas bestaat uit de stof silica of siliciudioxide, hoewel glas geen kristalstructuur heeft, heeft het met kristallen gemeen dat het licht breekt en doorzichtig is zoals geluidswerend glas.

Zand is te smelten tot een doorzichtige vloeibaar glassoort, dit moet wel gebeuren op een temperatuur van rond de 1400 graden Celsius. Als het zand gesmolten is moet er zo snel mogelijk vorm in komen, dit doet men met een lange glazen buis (een soort rietje).

Onze erkenning bij Bouwplaza:

bouw-plaza