Glas Concurrent

logo
vcanoa
thumbs_glas4
thumbs_glaszetter
thumbs_glas3

Informatie - Projecten

keurmerk

Glas prijzen berekenen

U begrijpt wellicht dat het ondoenlijk is zo uit de losse pols een tarief per vierkante meter voor glas te geven. De prijs hangt namelijk van veel factoren af. Omdat u zich momenteel aan het oriënteren bent willen wij u via deze site zoveel mogelijk informatie verschaffen.

Voor een offerte is het volgende nodig, de maten van het te vervangen glas, het aantal ramen, en zeker niet onbelangrijk de gewenste dikte.
STAP 1 bepaal het glas van uw keuze
STAP 2 Vul de maten in
STAP 3 Bepaal de dikte
STAP 4 Vul het offerte formulier in, binnen maximaal 48  uur heeft u een kosten specificatie in huis.

Uiteraard begrijpen wij dat in verband met de overweldigende keuze het moeilijk is om het juiste glas te kiezen. Zeker als u nog niet eerder met dit bijltje hebt gehakt. Vandaar dat wij, als u dat wenst, graag adviseren over het bepalen van de glassoort.

Het berekenen van glas prijzen aan de hand van afmetingen en soort

Wanneer u zonwerend glas laat plaatsen dan heeft u geen last meer van de invloed van de zon op de temperatuur in uw kamer of kantoor. Zonwerend glas laat namelijk veel minder zonnewarmte toe dan andere soorten. Dit zorgt ervoor dat het klimaat in een ruimte veel beter beheerst kan worden. In de winter zal u minder kosten hoeven te maken om de ruimte te verwarmen terwijl u in de zomer minder kosten hoeft te maken om de ruimte te verkoelen.

Er ontstaat als het ware één klimaat gedurende het gehele jaar in een ruimte. Overigens is zonwerend glas te leveren in allerlei vormen en kleuren. Op deze manier draagt zonwerend glas ook bij aan het exterieur van een gebouw.

Surft u verder over de site voor meer informatie, bekijk onze foto’s en heeft u vragen, de Glas-Concurrent staat voor u klaar.

Onze erkenning bij Bouwplaza:

bouw-plaza