Glas Concurrent

logo
vcanoa
thumbs_glas4
thumbs_glaszetter
thumbs_glas3

Informatie - Projecten

keurmerk

Glas reparatie in plaats van vernieuwen

Wanneer er krassen voorkomen in uw glazen hoeft dit niet direct te betekenen dat u nieuwe glazen hoeft aan te schaffen. Het is namelijk mogelijk om deze glazen te repareren met behulp van een glas reparatie set. U kunt dan zelf de reparatie uitvoeren. Indien u niet beschikt over voldoende tijd of bij het gebrek aan twee rechterhanden dan kunt u er ook voor kiezen om de reparatie uit te laten voeren door een professional.

Afhankelijk van de kras of de breuk (de schade) moeten de mogelijkheden onderzocht worden wat de volgende stap is. Is het mogelijk om de krassen te verwijderen of ….. moet de ruit wellicht in zijn geheel vervangen worden omdat het niet meer te herstellen is?  De Glas-Concurrent is specialist op het gebied van kras verwijdering en glas renovatie. Wij zorgen voor het herstellen van krassen door middel van een gepatenteerde bewerking methode van het oppervlak. Hierdoor herstellen wij gegarandeerd diepe krassen en ernstige oppervlakte verontreiniging.

Het renoveren  kan kostenbesparend zijn ten opzichte van het vervangen van glas. Besparen is tegenwoordig een sleutelwoord en zeker als het gaat om onverwachte kosten zoals het repareren van glas. Mocht echter blijken dat vervanging noodzakelijk is, kunt u bij ons op scherpe concurrerende tarieven rekenen.

Reparatie van uw glas snel en kostenbesparend

Wanneer een ervaren zetter aan de slag laat gaan met uw beschadigde ramen dan bent u verzekerd van een piekfijn resultaat. Het grote voordeel van reparatie is dat u tegen geringe kosten de glazen weer als nieuw er uit kunt laten zien. U bespaart veel geld. Voor een ervaren glaszetter kunt u met ons contact opnemen!

Laat u informeren over de kosten van onze glaszetters of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek ook uw voordeel.

Onze erkenning bij Bouwplaza:

bouw-plaza