Glas Concurrent

logo
vcanoa
thumbs_glas4
thumbs_glaszetter
thumbs_glas3

Informatie - Projecten

keurmerk

Glas vervangen en herstel

Om nauwkeurig en professioneel glas te vervangen is maatwerk en expertise nodig.  Sommige huizen in Nederland zijn namelijk nog voorzien van enkel glas. Een glaszetter is een vakman die alle werkzaamheden verricht die nodig zijn bij het plaatsen van glas in ramen en kozijnen (beglazen) van gebouwen zowel in nieuwbouw als bij verbouw (renovatie). Bij het vervangen van een ruit moet het oude eerst worden verwijderd, eventueel met een glas zuiger.

Oude kit/stopverf moet uit de sponningen worden verwijderd. Enkel glas kan ter plaatse op maat worden gesneden, dubbel glas  moet in de vereiste maat door de glashandel worden geleverd. Het vervangen biedt u verschillende voordelen. Minder warmteverlies (energienota), binnenshuis wordt de gevoelstemperatuur prettiger, uw investering betaald zich terug bij eventuele verkoop van uw huis en tot slot wordt het aanzicht van het huis enorm verbeterd door het vervangen …. zeker als het ook de kozijnen betreft.

Onze glaszetters zijn gediplomeerd, vakkundig, werken accuraat en snel en zijn door heel Nederland inzetbaar om ook uw glas te vervangen. Op onze foto’s op de website krijgt u een goede indruk van onze werkzaamheden.

Voor het herstel en het vervangen van ieder soort glas kiest u voor ons

Isolatieglas is een beglazing samengesteld uit twee of meer ruiten van elkaar gescheiden door tussenschotten gevuld met gedroogde lucht of gas. De platen zijn met elkaar verbonden, met behulp van kit om waterdamp concentratie te verminderen. Het geheel is hermetisch samengesteld door een secundaire afdichting die de rand meer structurele robuustheid geeft aan het isolerende glas.

De ruimte ertussen bevat een droog middel, die vocht absorbeert vanuit de lucht uit de ruimte. De isolerende beglazing (IGU) is handmatig of met een automatische installatie geproduceerd. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u verder over onze site surfen. U kunt uiteraard ook een offerte formulier invullen. Het formulier wijst voor zich en binnen twee dagen heeft u de beschikking over een kosten indicatie.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza:

bouw-plaza