Glas Concurrent

logo
vcanoa
thumbs_glas4
thumbs_glaszetter
thumbs_glas3

Informatie - Projecten

keurmerk

Glas laten zetten

Onder glaszetten worden alle werkzaamheden verstaan die nodig zijn bij het plaatsen (zetten) van glas in ramen en kozijnen van gebouwen, zowel bij nieuwbouw als bij verbouw (renovatie).

Bij nieuwbouw wordt het glas geplaatst  (gezet) voordat de binnen afwerking gaat beginnen, dat zijn die afwerkingen die gevoelig zijn voor vocht en kou. Over het algemeen zijn de buiten kozijnen dan nog gemakkelijk bereikbaar, simpelweg omdat om het te beglazen gebouw een bouwsteiger staat opgesteld. Bij gebouwen met meerdere verdiepingen wordt het via een bouwlift  naar de juiste (steiger)verdieping gebracht. Glas kan zowel van binnenuit als van buitenaf worden geplaatst, dat heet binnen- respectievelijk buitenbeglazing. In het eerste geval (buitenbeglazing) zijn de glassponningen aan de buitenzijde van het kozijn aangebracht in het andere geval aan de binnenkant van het kozijn.

Binnenglas is glas dat wordt geplaatst in kozijnen en deuren die zich binnen in het gebouw bevinden. Denk hierbij ook aan lichtopeningen naast of boven een binnendeur. Zowel binnen als buiten zijn verschillende glassoorten mogelijk en uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij met u meedenken. Wij zijn voortdurend bezig de juiste keuze voor elke klant te maken, gebaseerd op wensen versus kosten. Door onze scherpe inkoop  kunnen wij scherpe tarieven bieden.

Glaszetter Amsterdam voor het plaatsen en vervangen van glas

Waarom brandwerend glas? Brandwerend glas wordt vaak geëist voor openbare gelegenheden zoals kinderdagverblijven ,scholen, theaters ,en ziekenhuizen. Dit is natuurlijk niet voor niks! Helaas zijn er voorbeelden ten over waar het vreselijk mis is gegaan.  Gewoon glas smelt binnen enkele minuten.

Bij brandwerend of brandvertragend glas wordt deze tijd uitgesteld tot wel 30 minuten en deze minuten kunnen van levens belang zijn. Mocht u een prijsopgave wensen voor het zetten  dan kunt u de benodigde gegevens invullen op het offerte formulier op onze site. Wellicht tot ziens.

Onze erkenning bij Bouwplaza:

bouw-plaza