Glas Concurrent

logo
vcanoa
thumbs_glas4
thumbs_glaszetter
thumbs_glas3

Informatie - Projecten

keurmerk

Glasservice snel en voordelig

Wanneer er een ruit kapot gaat is het verstandig direct actie te ondernemen. Omdat wij beschikken over een glasservice kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Er is natuurlijk niets vervelender dat een kapot ruit en uw woning of bedrijf dient nu éénmaal veilig “afgesloten” te worden. Bij schade beslissen wij ter plaatse of we het glas voor u kunnen repareren dan wel vervangen.

Uiteraard gebeurt alles in overleg met u. Mochten wij uw glasschade niet direct kunnen repareren dan treffen wij een noodvoorziening. Wij laten u letterlijk en figuurlijk nooit in de kou zitten. Een noodoplossing verkleint het risico op inbraak en zorgt er tevens voor dat er geen onnodige warmte verloren gaat.

Kapotte ruit doe een beroep op onze snelle en voordelige service?

Onze glasservice werkt samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Ook voor speciale soorten  zoals zonwerend-, gebogen- en geslepen glas bent u bij ons op het geschikte adres. Onze specialisten hebben reeds jarenlange ervaring met het plaatsen van alle soorten en maten. Belangrijke kenmerken van onze medewerkers  zijn: betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid.

Zoals u misschien wel eens gezien of gehoord heeft bestaat er ook beloopbaar glas. Beloopbaar glas is ontzettend sterk en bestaat uit meerdere geharde lagen met een sterke folie. Beloopbaar glas wordt vaak gebruikt om ruimtes opties groter te laten lijken en om meer licht aan deze ruimte toe te voegen. Surft u voor alle mogelijkheden die wij als bedrijf te bieden hebben verder over onze site.

Mocht uw interesse uitgaan naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden ….  vult u dan het offerte formulier in op onze site. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza:

bouw-plaza