Glas Concurrent

logo
vcanoa
thumbs_glas4
thumbs_glaszetter
thumbs_glas3

Informatie - Projecten

keurmerk

Glaszetter voor hulp bij herstel

Bij renovatie en nieuwbouw projecten, inbraak en andere schadegevallen er is altijd iedere dag behoefte een aan specialist die glas kan zetten. Wij werken met erkende en vakgerichte zetters die elk pand of huis voorzien van het door u uitgekozen soort. Isolatie- of dubbelglas, spiegels, figuur-, veiligheid- en brandwerend glas.

De Glas-Concurrent heeft een team van vakmensen met ervaring in het maken en repareren van alle soorten glas. Enkele beschikken zelfs over de vaardigheid het  traditionele glas in lood te repareren. Op onze projectfoto’s treft u voorbeelden aan van de werkzaamheden van onze glaszetters.

Glaszetter Amsterdam voor het plaatsen en vervangen van glas

Een glaszetter is een vakman die alle werkzaamheden verricht die nodig zijn bij het plaatsen in ramen en kozijnen (beglazen) van gebouwen zowel in nieuwbouw als bij verbouw (renovatie). Bij het vervangen van een ruit moet het oude eerst worden verwijderd, eventueel met een glas zuiger. Oude kit/stopverf moet uit de sponningen worden verwijderd. Enkel glas kan ter plaatse op maat worden gesneden, dubbel glas  moet in de vereiste maat door de handel worden geleverd.

Het vervangen  biedt u verschillende voordelen. Minder warmteverlies (energienota), binnenshuis wordt de gevoelstemperatuur prettiger, uw investering betaald zich terug bij eventuele verkoop van uw huis en tot slot wordt het aanzicht van het huis enorm verbeterd door het vervangen van glas …. zeker als het ook de kozijnen betreft.

Onze glaszetters zijn gediplomeerd, vakkundig, werken accuraat en snel en zijn door heel Nederland inzetbaar om ook uw ruiten te vervangen. Op onze foto’s op de website krijgt u een goede indruk van onze werkzaamheden. Voor een prijsopgave vult u het offerte formulier in en binnen maximaal 48 uur heeft u van ons een prijsopgave. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant!

Onze erkenning bij Bouwplaza:

bouw-plaza