Goedkoop glas

Wat verstaat men onder goedkoop glas? Met goedkoop doelt men meestal op enkel glas. Dit is een soort met maar één laag, enkel dus. Enkel glas wordt bijna niet meer gebruikt tenzij dit voor binnen  is.

Enkel glas laat kou en geluid door en voldoet niet meer aan de normen van deze tijd. Wij kunnen ook voor zeer scherpe prijzen dubbel- en hoogrendement++ glas leveren en plaatsen. Vraag online een offerte aan en u krijgt binnen maximaal 48 uur een scherpe prijs.

Ook gebogen glas is bij ons goedkoop

Als u op zoek bent naar een mooie gebogen plaat dan zult u al gauw het glas op maat moeten laten slijpen. Geslepen glas plaatsen zorgt er namelijk voor dat kleine beschadigingen aan de rand van het glas en andere oneffenheden worden weggewerkt. Er zijn hiervoor verschillende technieken.

Meer informatie over deze technieken en het kostenplaatje vindt u ook op deze website. Kortom bent u op zoek naar geslepen glas dan bent u bij ons op het juiste adres. Naast het slijpen van de randen kunt u bij ons ook een facet rand laten plaatsen op een plaat. Bij een glasplaat met een face trend neemt de dikte van het glas af naarmate het richting de rand  gaat.

Omdat het werken met glas speciaal gereedschap en vaardigheden vereist raden wij af zelf te experimenteren.

U treft op de site ook veel foto”s aan van de projecten die de glaszetters van de Glas-Concurrent hebben uitgevoerd. Wellicht dat u inspiratie opdoet.

Onze erkenning bij Bouwplaza: