Krassen glas laten verwijderen

U heeft een vervelend probleem. In uw glas zijn krassen ontstaan en u bent de mogelijkheden aan het onderzoeken wat uw volgende stap is. Is het mogelijk om de krassen te verwijderen of ….. moet het wellicht in zijn geheel vervangen worden omdat het niet meer te herstellen is?  De Glas-Concurrent is specialist op het gebied van kras verwijdering en renovatie.
Wij zorgen voor het herstellen van krassen door middel van een gepatenteerde bewerkings methode van het glasoppervlak. Hierdoor herstellen wij gegarandeerd diepe krassen en ernstige oppervlakte verontreiniging.
Het renoveren  kan kostenbesparend zijn ten opzichte van het vervangen van glas.

Laat uw krassen snel en netjes verwijderen uit uw glas

Onder bouwglas verstaat men alle soorten ‘plat glas’. Dus de ruiten in de woningbouw, kantoren, winkel- en etalageruiten, deuren, balustrades enzovoort. Door bijvoorbeeld een verbouwing, een ongelukje, vernieling, de glazenwasser, schilderwerk kunnen die ruiten beschadigd raken.In onze dagelijkse praktijk komen wij allerlei soorten beschadigingen  tegen zoals krassen, aanslag, cementsluier en graffiti.

Er zijn verschillende polijst technieken waarmee men tracht om krassen en of aanslag, te verbergen. De meeste van deze technieken hebben tot gevolg dat het glas na behandeling zwakker is. Na behandeling met conventionele technieken blijft er altijd een vertekening  zichtbaar.

Bovendien was het tot nu toe alleen mogelijk om oppervlakkige krassen te verwijderen. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat de krassen nog grondiger verwijderd worden.  U begrijpt dat het moeilijk is om op afstand te beoordelen wat u het best kunt doen.

Bent u aan het twijfelen tussen vervangen van het glas of het verwijderen van de krassen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: