Glas Concurrent

logo
vcanoa
thumbs_glas4
thumbs_glaszetter
thumbs_glas3

Informatie - Projecten

keurmerk

Glas plaatsen

Het onderwerp; het plaatsen van glas komt ter sprake ingeval van: glasschade, renovatie of nieuwbouw. Bij glasbreuk betreft het vaak één enkele ruit, gesneuveld door voetballende jeugd of in een nog minder gunstig geval (poging tot) inbraak. Uiteraard plaatsen onze zetters in dit geval 24 – 7 uw nieuwe ruit in deur of raam.

Bij renovatie is het wind- en waterdicht maken van een huis altijd een mijlpaal. In dit geval maakt het onderdeel uit van uw (ver)bouwplannen en wordt na een grondig meetwerk, alles in één dag geplaatst. Hetzelfde geldt uiteraard als u zelf een huis aan het bouwen bent. In alle voorkomende situaties kunnen de glaszetters van de Glas-Concurrent veel voor u betekenen.

Wilt u meer informatie surft u dan verder over onze site. Voor een prijsopgave vult u het offerteformulier in en u ontvangt binnen maximaal 48 uur een kostenspecificatie.

Voordelig glas laten plaatsen

Als u op zoek bent naar een mooie plaat dan zult u al gauw glas op maat moeten laten slijpen. Geslepen zorgt het er namelijk voor dat kleine beschadigingen aan de rand  en andere oneffenheden worden weggewerkt. Er zijn hiervoor verschillende technieken. Meer informatie over deze technieken en het kostenplaatje vindt u op de website.

Kortom bent u op zoek naar geslepen glas dan bent u bij ons op het juiste adres. Naast het slijpen van de randen kunt u bij ons ook een facet rand laten plaatsen op een glasplaat. Bij een plaat met een facetrand neemt de dikte af naarmate het richting de rand van het glas gaat.

Omdat het werken met glas speciale gereedschap en vaardigheden vereist raden wij af zelf te experimenteren. U ziet; reden te meer het plaatsen van glas over te laten aan een professional. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza:

bouw-plaza